Σοκολατόπιτα

Υλικά:

  • 1 πακέτο μαργαρίνη
  • 4 αυγά
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 1 ½ κούπα φαρίνα κόκκινη
  • 3 κουταλιές της σούπας κακάο (γεμάτες)
  • 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν
  • 1 κούπα ζεστό νερό

Εκτέλεση:

Λιώνεις το βούτυρο με τη ζάχαρη στην κατσαρόλα, προσθέτεις το κακάο και την κούπα με το ζεστό νερό και ανακατεύεις με το δίχτυ. Κατεβάζεις από την  φωτιά.

Κρατάς από το μείγμα μια γεμάτη κούπα στην άκρη.

Σπας τα αυγά, τα χτυπάς καλά και τα προσθέτεις στην κατσαρόλα, μετά χτυπάς (με το δίχτυ) μέσα στο μείγμα την φαρίνα και το μπέικιν.

Ρίχνεις το μείγμα σε καλά βουτυρωμένο (ορθογώνιο ταψί ή πυρέξ) και το βάζεις να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς (πάνω-κάτω) για 20 λεπτά. Αφού το βγάλεις από τον φούρνο το τρυπάς με μια οδοντογλυφίδα σε όλη την επιφάνεια και το περιχύνεις με το μείγμα που είχες κρατήσει. Αφήνεις να κρυώσει και σερβίρεις.

Μαρία Κ.
Μαρία Κ.Διαχειρίστρια
Είμαι η Μαρία και είμαι η διαχειρίστρια αυτού του site Πιστεύω αυτό το άρθρο να σας άρεσε και να το βρήκατε χρήσιμο.-

Δείτε στην ίδια κατηγορία :

Ο συντάκτης επίσης έγραψε :

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *