Σαλάτα του Σεφ

ΥΛΙΚΑ :

  • 2 μέτριες ντομάτες 
  • 1 αγγουράκι
  • 1 αυγό βραστό
  • κίτρινο τυρί κομμένο σε μικρούς κύβους
  • ζαμπόν κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 4-5 μαρουλόφυλλα ψιλοκομμένα
  • αλάτι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ:

(Ανακατεύω καλά: 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ, 5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο).

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένω καλά τα λαχανικά και τα στεγνώνω.

Κόβω την ντομάτα σε κύβους (και βγάζω τα σπόρια αφήνωντας μόνο την σάρκα της), κόβω το αγγουράκι σε ροδέλες και τα ανακατεύω σε μια λεκάνη μαζί με το κομμένο μαρούλι. Αλατίζω ελαφρά.

Ρίχνω από πάνω το τυρί και το ζαμπόν σε κύβους και περιχύνω με την σως. Στολίζω με το αυγό κομμένο στα 4 ή σε ροδέλες και λίγο τριμμένο τυρί και ζαμπόν.

Δείτε στην ίδια κατηγορία :

Ο συντάκτης επίσης έγραψε :

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *