Ρυζόγαλο

Δοκιμάστε αυτό το θεϊκό ρυζόγαλο

ΥΛΙΚΑ

  • 1 με 1/2 ποτήρι νερό
  • 1 φλυτζάνι του καφέ ρύζι γλασέ
  • 8 κουταλιές της σούπας γεμάτες ζάχαρη
  • 1 λίτρο γάλα φρέσκο
  • 2 αρωματικές βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα βάζεις το νερό και το ρύζι να βράσουν καλά.Το κατεβάζεις από τη φωτιά και ρίχνεις την ζάχαρη και ανακατεύεις καλά.

Σε μία άλλη κατσαρόλα ρίχνεις το γάλα και τις αρωματικές βανίλιες και μόλις χλιάνει το γάλα βγάζεις μία κούπα και ανακατεύεις την σκόνη της κρέμας μέσα στην κούπα.

Αρχίζεις να ρίχνεις στην κατσαρόλα το ρύζι και την κρέμα και το ανακατεύεις.Μόλις βράσει χαμηλώνεις την φωτιά και μόλις δέσει το κατεβάζεις και το μοιράζεις σε μπολ.

Μόλις κρυώσει σερβίρεις με κανέλα.

Μαρία Κ.
Μαρία Κ.Διαχειρίστρια
Είμαι η Μαρία και είμαι η διαχειρίστρια αυτού του site Πιστεύω αυτό το άρθρο να σας άρεσε και να το βρήκατε χρήσιμο.-

Δείτε στην ίδια κατηγορία :

Ο συντάκτης επίσης έγραψε :

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *