Κορμός σοκολάτας

Ένας απολαυστικός  κορμός σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ:

  • 2 πακέτα μπισκότα Παπαδοπούλου μπτι-μπερ.
  • 1 ποτήρι ζάχαρη άχνη
  • 2 κουταλιές της σούπας κακάο.
  • 2 κρόκους αυγών
  • 1 βιτάμ
  • 1 ποτήρι του κρασιού καρύδια χονδρό-τριμμένα
  • 1 σοκολάτα κουβερτούρα
  • 1/2 ποτήρι του κρασιού κονιάκ.
  • 1/2 ποτήρι του κρασιού γάλα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Αναμιγνύουμε το βιτάμ την ζάχαρη και τα αυγά χτυπώντας με το μίξερ και προσθέτουμε στο μείγμα το κακάο.

Λιώνω την κουβερτούρα και την προσθέτω στο μείγμα.Σε ένα άλλο μπολ βάζω τα μπισκότα κομμένα στα τέσσερα και τα ραντίζω με κονιάκ και γάλα.

Τα βάζω όλα στο μείγμα και τα ανακατεύω στο μίξερ μαζί με τα καρύδια.Κόβω ένα αλουμινόχαρτο και πάνω σε αυτό βάζω ένα αντικολλητικό χαρτί στις ίδιες διαστάσεις.Βάζω μέσα σε αυτό την ζύμη και την τυλίγω ρολό.Το βάζω στην κατάψυξη για 3 ώρες.

Μαρία Κ.
Μαρία Κ.Διαχειρίστρια
Είμαι η Μαρία και είμαι η διαχειρίστρια αυτού του site Πιστεύω αυτό το άρθρο να σας άρεσε και να το βρήκατε χρήσιμο.-

Δείτε στην ίδια κατηγορία :

Ο συντάκτης επίσης έγραψε :

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *